Hinnasto

(Sis. ALV 24 %) 13.3.2023 alkaen.

Kasvohoidot

Seka- ja rasvaisen ihon kasvohoito

Soin Équilibre Purifiant on tasapainottava ja puhdistava kasvohoito seka- ja rasvaiselle iholle. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kulmien siistimisen, kuorinnan, tarvittaessa mekaanisen ihonpuhdistuksen, rentouttavan kasvojen ja dekoltee-alueen hieronnan öljyseerumilla, naamion ja hoitovoiteen. Hoitoa ei suositella raskaana olevalle tai imettävälle äidille, johtuen eteeristen öljyjen prosenttuaalisesta määrästä (kamferi). Sarjahoito 4 kertaa 207€.

69€

Normaalin- ja kuivan ihon kasvohoito

Soin Équilibre Nourissant on tasapainottava, kosteuttava ja ravitseva kasvohoito normaalille ja kuivalle iholle. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kulmien siistimisen, kuorinnan, tarvittaessa mekaanisen ihonpuhdistuksen, rentouttavan kasvojen ja dekoltee-alueen hieronnan öljyseerumilla, naamion ja hoitovoiteen. Sarjahoito 4 kertaa 207€.

69€

Epäpuhtaan- ja akneihon kasvohoito

Aromaclear Soin Pureté Anti-Imperfections on epäpuhtaan ja akneihon tasapainoittava ja tulehduksia ehkäisevä kasvohoito. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kulmien siistimisen, kuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen, seerumin, naamion ja hoitovoiteen. Sarjahoito 4 kertaa 237€.

79€

Couperosa- ja rosacea ihon kasvohoito

Soin Capyl on rauhoittava, vahvistava ja vaalentava kasvohoito herkälle, couperoottiselle ja rosacea iholle. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kulmien siistimisen, kuorinnan, hoitoseerumin, rentouttavan kasvojen ja dekoltee-alueen hieronnan öljyseerumilla, naamion ja hoitovoiteen. Sarjahoito 4 kertaa 237€.

79€

Herkän ihon kasvohoito

Sensi Phyt's Soin Peaux sensibles on ihoa vahvistava, rauhoittava ja suojaava kasvohoito herkälle, helposti reagoivalla ja kosteusköyhälle iholle. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kulmien siistimisen, rentouttavan kasvojen ja dekoltee-alueen hieronnan öljyseerumilla, naamion, seerumin ja hoitovoiteen. Sarjahoito 4 kertaa 237€.

79€

Kirkastava kasvohoito

Reviderm Soin Revitalisant Anti-Pollution on ihoa kirkastava kasvohoito, joka stimuloi ihon toimintoja, parantaa ihon hapenkulkua, aktivoi verenkiertoa ja virkistää. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kulmien siistimisen, kuorinnan, hoitoseerumin, rentouttavan kasvojen ja decoltee-alueen hieronnan öljyseerumilla, naamion ja hoitovoiteen. Sarjahoito 4 kertaa 237€.

79€

Kiinteyttävä kasvohoito

Aromalliance Anti-Âge Soin Multi-Vita on liftaava ja kiinteyttävä kasvohoito syville juonteille (50+). Hoito ravitsee ihoa, sekä aktivoi uusien solujen syntyä. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kulmien siistimisen, kuorinnan, stimuloivan seerumin juonteille, bambukeppi-hieronnan kiinteyttävällä seerumilla, rentouttavan hieronnan öljyseerumilla, naamion ja hoitovoiteen. Sarjahoito 4 kertaa 267€.

89€

Kemiallinen kuorintahoito

Phyts Soin Renov chemical peel on kemiallinen kuorintahoito aknearville, syville juonteille ja pigmenttiläiskille. Tehostaa ihon uudistumista ja kosteuspitoisuutta. Kirkastaa ihon sameutta ja supistaa ihohuokosia. Sarjahoito 4 kertaa 10 päivän välein yht. 359 € sis. asiakkaan kotihoitotuotteet.

99€

Käsi -ja jalkahoidot

Spa-käsihoito

Soin Instant Douceur Mains et Pieds spa-käsihoito sisältää pehmentävän kylvyn, ihoa uudistavan kuorinnan, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, rentouttavan hieronnan, ravitsevan naamion ja hoitovoiteen.

49€

Pikamanikyyri

Hoito sisältää kynsien viilauksen, kynsinauhojen siistimisen, kynsinauhaöljyn ja käsivoiteen.

29€

Kynsien lakkaus

Lisäpalvelu käsi- ja jalkahoitoihin. Sisältää kynsilakkapullon omaksi asiakkaalle.

9€

Käsi- tai jalkahieronta

Klassista hierontaa käsille tai jaloille. Asiakas saa valita halutessaan eteerisen öljyn. Kesto 30 min.

29€

Cuccio kestolakkaus kädet

Omalle kynnelle tehtävä valokovetteinen lakkaus. Kestää kauniina kynsissä 3-5 viikkoa. Ei sisällä vanhan lakkauksen poistoa. Vanhan lakan poisto +10€.

59€

Perusjalkahoito

Hoito sisältää jalkakylvyn, känsien ja kovettumien poiston, kynsien leikkauksen, viilauksen ja tarvittaessa ohennuksen, kynsinauhojen siistimisen, raspauksen, kynsinauhaöljyn ja rasvaushieronnan.

59€

Jalkahoito hieronnalla

Hoito sisältää jalkakylvyn, känsien ja kovettumien poiston, kynsien leikkauksen, viilauksen ja tarvittaessa ohennuksen, kynsinauhojen siistimisen, raspauksen, 30 min. jalkahieronnan, kynsinauhaöljyn ja hoitovoiteen.

69€

Cuccio varpaankynsien kestolakkaus

Jalkakyvyn jälkeen omalle kynnelle tehtävä valokovetteinen lakkaus. Kestää kauniina kynsissä 3-5 viikkoa. Ei sisällä vanhan lakkauksen poistoa. Vanhan lakan poisto +10€.

69€

Spa-jalkahoito

Soin Instant Douceur Mains et Pieds spa-jalkahoito sisältää pehmentävän kylvyn, kynsien leikkauksen ja viilauksen, ihoa uudistavan kuorinnan, kynsinauhojen hoidon, rentouttavan hieronnan, ravitsevan naamion ja hoitovoiteen.

59€

Sokerointi

Ylähuuli, leuka tai kulmakarvat

9€

Ylähuuli+leuka sokerointipaketti

15€

Kasvot

35€

Käsivarret

29€

Kainalot

19€

Sääret

35€

Reidet

35€

Sääret+reidet sokerointipaketti

69€

Bikiniraja

39€

Selkä

45€

Rinta

45€

Selkä+rinta sokerointipaketti

79€

Hieronta

Klassinen hieronta 30 min.

Klassinen hieronta on lihaksia monipuolisesti muokkaavaa ja rentouttavaa hierontaa. Klassista hierontaa kasvoille, käsille tai jaloille.

29€

Klassinen hieronta 60 min.

Klassinen hieronta on lihaksia monipuolisesti muokkaavaa ja rentouttavaa hierontaa. Klassista hierontaa kasvoille, käsille tai jaloille.

55€

Aromahieronta 30 min.

Klassinen hieronta on lihaksia monipuolisesti muokkaavaa ja rentouttavaa hierontaa. Klassista hierontaa kasvoille, käsille tai jaloille. Asiakas saa valita 1-3 eteeristä öljyä.

29€

Aromahieronta 60 min.

Klassinen hieronta on lihaksia monipuolisesti muokkaavaa ja rentouttavaa hierontaa. Klassista hierontaa kasvoille, käsille tai jaloille. Asiakas saa valita 1-3 eteeristä öljyä.

59€

Ripset ja kulmat

Ripsien kestotaivutuksen ja kulmien laminoinnin ikäraja on 18 vuotta. Ripsien ja kulmien kestovärjäyksen ikäraja on 16 vuotta.

My Lamination Lash Lift

Sisältää ripsien kestotaivutuksen ja ripsien värjäyksen.

59€

My Lamination Brow Lift

Sisältää kulmien laminoinnin, kulmien värjäyksen ja muotoilun.

45€

Kulmien muotoilu

14€

Kulmien värjäys ja muotoilu

19€

RefectoCil Intense Brow[n]s

29€

Ripsien värjäys

19€

Ripsien värjäys, kulmien muotoilu ja värjäys

31€