Vastuuntuntoista kauneutta,

ainutlaatuinen lupaus luonnollisuudesta.

Jo 50 vuotta PHYT'S on ollut luomuihonhoidon edelläkävijä, joka käyttää tuotteissaan ainoastaan 100% luonnollisia raaka-aineita. Phyt's sertifioidut luonnonmukaiset kasvohoidot tasapainottavat, uudistavat ja virkistävät ihoasi luonnollisesti. Hoitokokonaisuudet on pakattu kertakäyttöisiin lasiampulleihin, mikä takaa joka hoitokerralla korkealaatuiset, hyvin säilyneet ja tehokkaat tuotteet. Suosittelen sarjahoitoa kuukauden välein neljänä kuukautena peräkkäin tai neljä kertaa vuodessa. Sarjahoito kuukauden välein antaa näkyviä tuloksia iho-ongelmien hoidossa ja neljä kertaa vuodessa tehtävä hoito ylläpitää ihon kuntoa vuoden aikojen vaihteluissa. Sarjahoidossa maksetaan vain kolmesta ensimmäisestä kerrasta jolloin neljäs kerta on asiakkaalle ilmainen. 

Phyt's hoitokokonaisuudet


Soin Équilibre Purifiant

Puhdistava - Tasapainoittava - Kosteuttava

Soin Équilibre Purifiant on tasapainottava ja puhdistava kasvohoitokokonaisuus seka- ja rasvaiselle iholle. Hillitsee runsasta talineritystä, vähentää ihon kiiltelyä sekä ehkäisee tulehduksia. Hoito sopii kaikenikäisille, jotka kärsivät rasvaisesta ihosta. Hoitoa ei suositella raskaana olevalle tai imettävälle äidille, johtuen eteeristen öljyjen prosenttuaalisesta määrästä (kamferi).

Hoidon hinta 59 €, 70 min. 4 x sarjahoito 177 €.

Soin Équilibre Nourissant

Kosteuttava - Ravitseva - Tasapainoittava

Soin Équilibre Nourissant on tasapainottava, kosteuttava ja ravitseva kasvohoito normaalille ja kuivalle iholle. Poistaa ihon karheutta ja kuivuutta, hillitsee ihon hilseilyä ja kiristelyä. Estää liiallisen kosteuden haihtumista. Sopii ravitsevaksi ja normalisoivaksi hoidoksi kun ihon kosteuspitoisuus on häiriintynyt.

Hoidon hinta 59 €, 70 min. 4 x sarjahoito 177 €.


Soin Capyl

Vahvistava - Kosteuttava - Tasapainoittava - Vaalentava

Soin Capyl on rauhoittava ja vahvistava kasvohoito herkälle ja couperoottiselle iholle. Vahvistaa hiusverisuonia ja lisää ihokudoksessa tapahtuvaa aineen-vaihduntaa. Vaalentaa punakkaa ihoa tehokkaasti. Tasapainottavana hoitona sopii hyvin myös rosacea iholle.

Hoidon hinta 65 €, kesto 70 min. 4 x sarjahoito 195 €. 


Sensi Phyt's Soin Peaux sensibles

Vahvistava - Rauhoittava - Kosteuttava - Suojaava

Sensi Phyt's Soin Peaux sensibles on herkän, helposti reagoivan ja kosteusköyhän ihon kasvohoitokokonaisuus. Ravitsevat 100 % luomukasviöljyt ja kasviuutteet vahvistavat herkkää ihoa ja rauhoittavat ihoärsytyksiä. Suojaa ihoa ulkoisia ärsykkeitä vastaan ja lisää ihon kosteuspitoisuutta.

Hoidon hinta 69 €, 4 x sarjahoito 207 €.


Aromaclear Soin Pureté Anti-Imperfections

Puhdistava - Tasapainoittava - Rauhoittava


Aromaclear Soin Pureté Anti-Imperfections on tasapainoittava ja tulehduksia ehkäisevä hoito rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle. Tehokas hoito akneiholle. Hoito desinfioi, rauhoittaa ja hillitsee runsasta talineritystä, sekä normalisoi ihon toimintoja.
Hoidon hinta 69 €, kesto 70 minuuttia. 4 x sarjahoito 207 €. 


Reviderm Soin Revitalisant Anti-Pollution

Kirkastava - Heleyttävä - Uudistava - Aktivoiva

Reviderm Soin Revitalisant Anti-Pollution on tehokas kasvohoito stimuloimaan ihon toimintoja ja kirkastamaan väsyneen, harmaan ja huonokuntoisen ihon. Tehostaa ihon pintaverenkiertoa, parantaa solujen hapenottokykyä, kirkastaa ja virkistää väsynyttä ihoa. Hoitotuotteet sisältävät luonnonmukaisia raaka-aineita, jotka estävät ilman saasteiden kerääntymisen ihohuokosiin ja suojaavat ihoa vapaiden happiradikaalien aiheuttamilta solutuhoilta.

Hoidon hinta 65 €, 70 min. 4 x sarjahoito 195 €.


Aromalliance Anti-Âge Soin Multi-Vita

Korjaava - Liftaava - Uudistava - Elvyttävä


Aromalliance Anti-Âge Soin Multi-Vita on ravitseva ja uudistava kasvohoito ikääntyvälle iholle (50+). Korjaa tehokkaasti syviä juonteita, pehmittää kuivaa ja karheaa ihoa. Aktivoi verenkiertoa lisäten ihon kirkkautta ja heleyttä.

Hoidon hinta 79 €, 80 min. 4 x sarjahoito 237 €.


Instant Douceur Mains ou Pieds

Hemmotteleva - Kosteuttava - Ravitseva - Pehmittävä

Instant Douceur Mains ou Pieds on ravitseva, kosteuttava ja kuivaa karheaa ihoa pehmittävä käsi/jalkahoito. Hemmotteleva SPA-hoito, jossa kuorinta, hieronta ja naamio antaa ihanaa luxusta hoidolle. Hoitotuotteet tuoksuvat kesälle ja kukkasille!

Hoidon hinta käsille 49 €, 70 min.

Hoidon hinta jaloille 59 €, 70 min.

PHYT´S: Sertifioitu luomuksi

Phyt´s tuotteet ovat sertifioitu virallisella QUALITÉ FRANCE- merkillä ja Cosmetique BIO- merkillä.

Merkit takaavat, että luonnonkosmetiikassa käytettävät luomuviljellyt raaka-aineet noudattavat niille asetettuja määräyksiä suojatakseen kosmetiikan käyttäjiä ja ympäristöä.

COSMÉBIO vaatimukset

Raaka-aineille:

  • vähintään 95% raaka-aineista oltava luonnon raaka-aineita
  • vähintään 95% kasvipohjaisista raaka-aineista oltava luomuviljeltyjä
  • vähintään 10% koko raaka-aine määrästä oltava luomuviljeltyjä

Valmistusprosessille:

  • seurataan tuotantoprosessia: virheelliset tuotteet, jätteet, puhdistus ja desinfiointi, energia, kuljetus
  • varastoinnin ja tuotannon täytyy noudattaa tarkkoja ja ekologisia sääntöjä
  • kloorin käyttäminen laitteiden puhdistuksessa on kielletty

Tarkastuksille:

  • Sertifiointielin QUALITÉ FRANCE on hyväksytty Ranskan hallituksessa,
  • täydellinen kosmetiikan- ja niissä käytettävien raaka-aineiden jäljitettävyys ja 100% luonnollinen alkuperä

COSMEBIO vaatii, että tuotteen sisällöstä vähintään 95% on luonnon omia raaka-aineita. Vain 5% raaka-aineista voi olla synteettisiä. Tähän mennessä COSMEBIO on vaativin sertifiointimerkki. Phyt´s kieltäytyy käyttämästä tätä sallittua 5% synteettistä raaka-ainemäärää ja vaatii, että kaikkien ammatti- ja jälleenmyyntituotteiden alkuperä täytyy olla kokonaisuudessaan 100% luonnosta.