Vastuuntuntoista kauneutta, ainutlaatuinen lupaus luonnollisuudesta. Jo 50 vuotta PHYT'S on ollut luomuihonhoidon edelläkävijä, joka käyttää tuotteissaan ainoastaan 100% luonnollisia raaka-aineita. Phyt's sertifioidut luonnonmukaiset kasvohoidot tasapainottavat, uudistavat ja virkistävät ihoasi luonnollisesti. Hoitokokonaisuudet on pakattu kertakäyttöisiin lasiampulleihin, mikä takaa joka hoitokerralla korkealaatuiset, hyvin säilyneet ja tehokkaat tuotteet. Suosittelemme sarjahoitoa kuukauden välein neljänä kuukautena peräkkäin tai neljä kertaa vuodessa. Sarjahoito kuukauden välein antaa näkyviä tuloksia iho-ongelmien hoidossa ja neljä kertaa vuodessa tehtävä hoito ylläpitää ihon kuntoa vuoden aikojen vaihteluissa. Sarjahoidossa asiakas saa neljännen kasvohoidon kaupanpäälle. 

Phyt's hoitokokonaisuudet


Seka- ja rasvaisen ihon kasvohoito

Puhdistava - Tasapainoittava - Kosteuttava

Soin Équilibre Purifiant on tasapainottava ja puhdistava kasvohoitokokonaisuus seka- ja rasvaiselle iholle. Hillitsee runsasta talineritystä, vähentää ihon kiiltelyä sekä ehkäisee tulehduksia. Hoito sopii kaikenikäisille, jotka kärsivät rasvaisesta ihosta. Hoitoa ei suositella raskaana olevalle tai imettävälle äidille, johtuen eteeristen öljyjen prosenttuaalisesta määrästä (kamferi).

Hoidon hinta 79 €, 70 min. 4 x sarjahoito 237 €.

Normaalin ja kuivan ihon kasvohoito

Kosteuttava - Ravitseva - Tasapainoittava

Soin Équilibre Nourissant on tasapainottava, kosteuttava ja ravitseva kasvohoito normaalille ja kuivalle iholle. Poistaa ihon karheutta ja kuivuutta, hillitsee ihon hilseilyä ja kiristelyä. Estää liiallisen kosteuden haihtumista. Sopii ravitsevaksi ja normalisoivaksi hoidoksi kun ihon kosteuspitoisuus on häiriintynyt.

Hoidon hinta 79 €, 70 min. 4 x sarjahoito 237 €.


Couperosa- ja rosacea ihon kasvohoito

Vahvistava - Kosteuttava - Tasapainoittava - Vaalentava

Soin Capyl on rauhoittava ja vahvistava kasvohoito herkälle ja couperoottiselle iholle. Vahvistaa hiusverisuonia ja lisää ihokudoksessa tapahtuvaa aineen-vaihduntaa. Vaalentaa punakkaa ihoa tehokkaasti. Tasapainottavana hoitona sopii hyvin myös rosacea iholle.

Hoidon hinta 89 €, kesto 70 min. 4 x sarjahoito 267 €. 


Herkän ihon kasvohoito

Vahvistava - Rauhoittava - Kosteuttava - Suojaava

Sensi Phyt's Soin Peaux sensibles on herkän, helposti reagoivan ja kosteusköyhän ihon kasvohoitokokonaisuus. Ravitsevat 100 % luomukasviöljyt ja kasviuutteet vahvistavat herkkää ihoa ja rauhoittavat ihoärsytyksiä. Suojaa ihoa ulkoisia ärsykkeitä vastaan ja lisää ihon kosteuspitoisuutta.

Hoidon hinta 89 €, 4 x sarjahoito 267 €.


Epäpuhtaan- ja akneihon kasvohoito

Puhdistava - Tasapainoittava - Rauhoittava

Aromaclear Soin Pureté Anti-Imperfections on tasapainoittava ja tulehduksia ehkäisevä hoito rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle. Tehokas hoito akneiholle. Hoito desinfioi, rauhoittaa ja hillitsee runsasta talineritystä, sekä normalisoi ihon toimintoja.
Hoidon hinta 89 €, kesto 70 minuuttia. 4 x sarjahoito 267 €. 


Kirkastava kasvohoito

Kirkastava - Heleyttävä - Uudistava - Aktivoiva

Reviderm Soin Revitalisant Anti-Pollution on tehokas kasvohoito stimuloimaan ihon toimintoja ja kirkastamaan väsyneen, harmaan ja huonokuntoisen ihon. Tehostaa ihon pintaverenkiertoa, parantaa solujen hapenottokykyä, kirkastaa ja virkistää väsynyttä ihoa. Hoitotuotteet sisältävät luonnonmukaisia raaka-aineita, jotka estävät ilman saasteiden kerääntymisen ihohuokosiin ja suojaavat ihoa vapaiden happiradikaalien aiheuttamilta solutuhoilta.

Hoidon hinta 89 €, 70 min. 4 x sarjahoito 267 €.


Kiinteyttävä kasvohoito

Korjaava - Liftaava - Uudistava - Elvyttävä

Aromalliance Anti-Âge Soin Multi-Vita on ravitseva ja uudistava kasvohoito ikääntyvälle iholle (50+). Hoito aktivoi uusien solujen syntyä ja pehmittää kuivaa ja karheaa ihoa. Hoito kirkastaa ihon väriä ja parantaa kosteuspitoisuutta.


Hoidon hinta 99 €, kesto 80 min. 4 x sarjahoito 297 €.

Kemiallinen kuorintahoito


Kuorintahoito aknearville, syville juonteille ja pigmenttiläiskille - Uudistava - Tehostaa ihon uudistumista

Phyts Soin Renov chemical peel on kemiallinen kuorintahoito aknearville, syville juonteille ja pigmenttiläiskille. Sisältää 30% glykolihappoa. Tehostaa ihon uudistumista ja kosteuspitoisuutta. Kirkastaa ihon sameutta ja supistaa ihohuokosia. Hoito voidaan tehdä kertahoitona tai 4 x sarjahoitona 10 päivän välein. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kemiallisen kuorinnan, naamion ja hoitovoiteen. Kontraindikatiot: allergia, raskaus, altistus auringonvalolle 1 viikko ennen/jälkeen, valohoidot, verenvuototauti, verenohennuslääkkeet, kasvojen alueen depilaatio, aknehoito, herpes, psoriasis, ekseema, plastiikkakirurginen hoito, vitiligo, diabetes, herkkä ja reakoiva iho.

Hoidon hinta ihoa kirkastavana kertahoitona 109 €.

Sarjahoidon hinta 399 €, sis. 4 x sarjahoitoa 10 päivän välein ja kotihoitotuotteet.


Spa-käsi- ja spa-jalkahoito

Hemmotteleva - Kosteuttava - Ravitseva - Pehmittävä

Instant Douceur Mains ou Pieds on ravitseva, kosteuttava ja kuivaa karheaa ihoa pehmittävä käsi/jalkahoito. Hemmotteleva spa-hoito, jossa kuorinta, hieronta ja naamio antaa ihanaa luxusta hoidolle. Hoitotuotteet tuoksuvat kesälle ja kukkasille!

Hoidon hinta käsille 49 €, 70 min.

Hoidon hinta jaloille 59 €, 70 min.