Kulmien palvelut

Kulmien kestovärjäys


Kulmien kestovärjäyksellä kulmiin saadaan helposti ja nopeasti lisää näyttävyyttä, sekä kulmien muoto paremmin esiin. Suosittelemme kulmien kestovärjäystä ja muotoilua kaikenlaisille kulmille! Kulmien kestovärjäys on yksi suosituimmista palveluistamme, jonka avulla kasvoille saadaan nopeasti pirteämpi ilme. Monesti kulmien symmetrinen meikkaaminen koetaan myös haastavaksi, johon kestovärjäyksellä saadaan helpotusta.


Kulmien kestovärjäys


Värivaihtoehtoina kulmien värjäykseen on vaaleanruskea, ruskea, harmaa ja musta. Värejä voidaan myös sekoittaa keskenään, jotta saadaan juuri sinulle täydellisen sopiva sävy. Kulmia värjätessä kestoväri saattaa tarttua myös aluksi hieman ihoon, jolloin väri näyttää tummemmalta muutaman päivän. Kun muutaman kerran puhdistat tai kuorit kasvojesi ihoa, väri alkaa irrota ihosta jolloin lopputulos vaalenee aavistuksen.


Kerrothan tekijälle kaikki toiveesi värin ja muodon suhteen. Yleensä sopiva sävy valitaan hiusten ja ihonvärisi mukaan. Väri kestää karvassa yleensä 3-4 viikkoa, jonka jälkeen se olisi hyvä uusia mikäli haluat ylläpitää lopputulosta. Väri haalistuu pikkuhiljaa pois. Ikäraja kulmien kestovärjäykseen on 16 vuotta.


Kulmien kestovärjäyksellä kulmiin voidaan saada näyttäväkin lopputulos aikaiseksi. Jos kuitenkin toiveissasi on mahdollisimman näyttävä lopputulos, suosittelemme kokeilemaan Brow Liftiä eli kulmien laminointia. Laminointi on erityisen hyvä myös harvemmille kulmakarvoille, tai mikäli toivot hyvin skarppia lopputulosta, tarkasti aseteltuja kulmakarvoja tai mahdollisimman tuuheaa lopputulosta.


Kulmien kestovärjäykseen sisältyy kulmien muotoilu. Voit valita muotoilutekniikan pinseteillä, vahalla tai sokeroinnilla. Sokerointi ja vahaus on hellävarainen tapa poistaa karvat juurineen ja erityisen hyvä sekä pinsettejä nopeampi tekniikka silloin, jos karvaa on enemmän poistettavana.

Valmistautuminen kestovärjäykseen


Ennen kulmien kestovärjäystä olisi hyvä kuoria iho kotona kulmien alueelta, jotta lopputulos on mahdollisimman tasainen ja väri ei tartu tummempana kuivempiin kohtiin ihossa.


Osa kasvoille laitettavasta itseruskettavasta reagoi kulmien värjäysaineen kanssa, joten itseruskettavan käyttöä tulee välttää kaksi päivää ennen värjäystä ja kaksi päivää värjäyksen jälkeen.


Suosittelemme tulemaan hoitoon ilman ripsiväriä jos mahdollista, jotta hoitoaikaasi ei kulu ripsivärin puhdistukseen. Varsinkin vedenkestävää ripsiväriä olisi hyvä välttää ennen hoitoon tuloa.


Käyttämämme kestovärit eivät sisällä PPD:tä, mutta kestoväreissä on PPD-johdannaista (toluene-2,5-Diamine).Kirjoita tekstisi tähän...


Kulmien muotoilu pinseteillä


Kulmien kestovärjäys sisältää aina myös kulmien muotoilun. Kulmien muotoiluun voidaan käyttää erilaisia tekniikoita, joista pinsetit ovat yleisin. Suosittelemme kulmien muotoilua pinseteillä, kun kulmista halutaan poistaa yksittäisiä hajakarvoja. Monesti vahaukseen ja sokerointiin yhdistetään myös pinsettien käyttö, jotta kulmien linjoista saadaan mahdollisimman tarkkarajaiset. Hitautensa ansiosta pinsetit eivät sovellu hyvin isompiin muotoilutöihin tai kulmakarvojen alueen puhdistamiseen kaikesta pienestä ihokarvasta.
Raskaus / imetys & kauneudenhoidenhoito


Raskauden ja imetyksen aikaiset hormonaaliset muutokset voivat vaikuttaa mm. ihoon, ripsiin, kynsiin, kulmakarvoihin jne., joten kaikki raskauden ja imetyksen aikaisten hoitotoimenpiteiden ottaminen on asiakkaan oma päätös ja näin ollen asiakkaan vastuulla.


Kulmien muotoilu pinseteillä


Kulmien kestovärjäys sisältää aina myös kulmien muotoilun. Kulmien muotoiluun voidaan käyttää erilaisia tekniikoita, joista pinsetit ovat yleisin. Suosittelemme kulmien muotoilua pinseteillä, kun kulmista halutaan poistaa yksittäisiä hajakarvoja. Monesti vahaukseen ja sokerointiin yhdistetään myös pinsettien käyttö, jotta kulmien linjoista saadaan mahdollisimman tarkkarajaiset. Hitautensa ansiosta pinsetit eivät sovellu hyvin isompiin muotoilutöihin tai kulmakarvojen alueen puhdistamiseen kaikesta pienestä ihokarvasta.
Kulmien muotoilu sokerilla tai vahalla


Sokerointi ja vahaus eroavat tekniikassaan hieman toisistaan, mutta molemmilla tavoilla päästään samanlaiseen lopputulokseen. Sokeroinnissa ja vahauksessa kulman alueelle levitetään lämmintä massaa, joka irrotetaan iholta nopealla liikkeellä. Sokeroinnin ja vahauksen avulla kulmista saadaan vaivattomasti poistettua kaikki ei toivotut karvat, kuten myös aivan vaaleat ja hennot ihokarvat. Suosittelemme kulmien vahausta ja sokerointia silloin, kun sinulla on paljon muotoiltavaa, toivot täysin uutta muotoa kulmakarvoillesi tai haluat saada kulmakarvasi puhtaiksi myös vaaleasta ihokarvasta. Vahan ja sokerin käyttö ei automaattisesti tarkoita todella kapeita kulmia, vaan tekniikoilla pystytään tekemään myös leveämpiä ja luonnollisia kulmia.Tietoa kulmakarvojen laminoinnista

Kenelle Brow Lift sopii?

Brow Lift eli kulmien laminointi on palvelu, jolla saat kulmistasi näyttävät, tuuheamman näköiset sekä kauniisti muotoillut. Suosittelemme Brow Liftiä erityisesti silloin, kun kaipaat kumiisi lisää näyttävyyttä, haluat kauniin linjakkaat kulmat tai mahdollisimman runsaat kulmakarvat luonnollisesti, ilman esimerkiksi pigmentointipalveluita. Brow Lift sopii erinomaisesti myös oikukkaille ja alaspäin kasvaville kulmakarvoille, sillä laminoinnin avulla kulmakarvat saadaan pysymään kauniisti paikoillaan. Laminointi kestää kulmissa useita viikkoa, joten palvelu on hyvä valinta myös helppoutta arvostaville sekä esimerkiksi paljon urheilua harrastaville.

Huomioitavaa ennen kulmien laminointia


Mitä kulmien laminoinnissa tapahtuu?

Kulmien laminoinnissa käsittelemme kulmasi Inlei Brow Bomber –tuotteilla. Hoitoon sisältyy kulmien käsittely taivutus- ja kiinnitysaineella, kestovärjäys sekä kulmien muotoilu vahalla, sokerilla tai pinseteillä. Kulmien laminoinnilla saadaan karvan tekstuuria muutettua siten, että ne pysyvät paremmin paikallaan ja ovat helpommin hallittavissa. Kulmakarvat pysyvät pitkään huoliteltuina.


Kulmien kestovärjäys & muotoilu


Brow Liftimme sisältää kulmien kestovärjäyksen ja muotoilun. Värivaihtoehtoina kulmien värjäykseen on vaaleanruskea, ruskea, harmaa ja musta. Värejä voidaan myös sekoittaa keskenään, jotta saadaan juuri sinulle täydellisen sopiva sävy. Kulmia värjätessä kestoväri saattaa tarttua myös aluksi hieman ihoon, jolloin väri näyttää tummemmalta muutaman päivän. Kun muutaman kerran puhdistat tai kuorit kasvojesi ihoa, väri alkaa irrota ihosta jolloin lopputulos vaalenee aavistuksen. Kerrothan tekijälle kaikki toiveesi värin ja muodon suhteen. Yleensä sopiva sävy valitaan hiusten ja ihonvärisi mukaan.


Voit valita muotoilutekniikan pinseteillä, vahalla tai sokeroinnilla. Sokerointi ja vahaus on hellävarainen tapa poistaa karvat juurineen ja erityisen hyvä sekä pinsettejä nopeampi tekniikka silloin, jos karvaa on enemmän poistettavana.


Koska Brow Liftin voi uusia?


Kulmien laminoinnin käyttäytyminen on hyvin yksilöllistä. Kestävyyteen vaikuttavat mm. oma karvankasvusykli ja kestovärin kestävyys iholla. Laminointi ei kulu pois, vaan se kasvaa sitä mukaan ulos, kun omat kulmakarvat vaihtuvat. Muutamien viikkojen jälkeen osa karvoista on jo vaihtunut, ja osa on vielä käsiteltyä karvaa. Kestovärin kesto on yksilöllistä, väri kestää karvassa yleensä 1-4 viikkoa, jonka jälkeen se olisi hyvä uusia, mikäli haluat ylläpitää lopputulosta. Laminointi uusitaan tyypillisesti 8-12 viikon välein, riippuen omien kulmien kasvusyklistä. Lift-hoitojen välillä useat asiakkaat käyvät kestovärjäämässä ja muotoilemassa kulmakarvansa.

Brow Lift erilaisille kulmakarvoille

Yksilöllisesti räätälöidyt kulmakarvat

Brow Liftin avulla kulmia voidaan stailata ja asetalla tarkasti haluttuun asentoon ja malliin. Mitä enemmän kulmakarvoissasi on karvaa, sitä monipuolisemmat mahdollisuudet se antaa kulmien muokkaukseen. Brow Liftin avulla myös hennompiin ja harvempiin kulmakarvoihin on saatu upeita muutoksia aikaan. Kulmakarvojen laminoinnissa on tärkeää aina tuoda omat toiveet esille, ja keskustella tekijän kanssa toivotusta lopputuloksesta. Tyypillisesti kulmapalveluissa suositaan kulmien luonnollisia linjoja ja klassista siipimäistä mallia, mutta myös runsaat ja ylöspäin nostetut, karvamaiset ja näyttävät lopputulokset ovat mahdollisia Brow Liftin avulla. Lopputulos riippuu aina kulmakarvojesi lähtötilanteesta sekä toivotusta lopputuloksesta.


Tuuheat ja runsaat kulmakarvat

Tuuheille ja runsaille kulmakarvoille suosittelemme muotoilutekniikaksi sokerointia tai vahausta. Runsaampiinkin kulmakarvoihin saadaan kivasti lisää selkeyttä Brow Liftin sisältämän kestovärjäyksen avulla. Brow Lift -ammattilaisemme analysoi kulmakarvojesi laadun ja räätälöi hoidon kulmakarvoillesi sopivaksi. Joskus jäykät ja vahvat kulmakarvat saattavat vaatia aavistuksen pidemmän vaikutusajan.


Pitkät ja alaspäin kasvavat / sojottavat kulmakarvat

Brow Liftin avulla pitkät, itsepäiset, sojottavat ja alaspäin kasvavat karvat saadaan kauniisti asettumaan paikoilleen. Tämän tyyppisiin kulmakarvoihin Brow Liftin avulla saadaankin kivaa nostetta aikaiseksi, sekä huoliteltu ja siisti lopputulos joka kestää useita viikkoja.


Harvat ja hennot kulmakarvat

Jos kulmissa on hyvin vähän karvaa, saatetaan tällöin Brow Liftin avulla saada kulmiin kivasti lisää näyttävyyttä. Brow Liftin sisältämän kestovärjäyksen avulla harvempia kulmia saadaan hieman "täytettyä" ja kulmien linjat paremmin esiin. Koska Brow Liftin avulla kulmakarvat saadaan laminoitua halutuille paikoille, voidaan hoidon avulla joissakin tapauksissa hieman myös jopa "peittää" harvoissa kulmakarvoissa olevia koloja, ja saada kulmat näyttämään tasaisemmilta ja tuuheammilta. On kuitenkin hyvä muistaa, että mitä vähemmän kulmissa on karvoja, sitä vähemmän niille on tehtävissä Brow Liftin avulla. Joskus paras ja kestävin ratkaisu harvoille kulmakarvoille saadaan microbladingin tai kulmien kestopigmentoinnin avulla. Suosittelemme kuitenkin kokeilemaan Brow Liftiä myös hennomille kulmakarvoille, sillä myös niille on saatu kauniita muutoksia aikaiseksi.


Kulmien hoitaminen kotona keratiiniseerumilla on erittäin tärkeää. Aina kun karvoja käsitellään, kotona tulisi olla hoitotuotteita, jotka kosteuttavat, hoitavat ja ylläpitävät karvan kuntoa. Keratiiniseerumin voit ostaa liikkeistämme palvelun yhteydessä. Sitä voi käyttää kulmille ja ripsille.

Kulmien laminointi tekee karvoista huokoisemmat, joten kestoväri tarttuu niihin normaalia vahvemmin. Kulmasi saattavat olla aavistuksen tummemmat 1-2 päivää palvelusta siihen saakka, kunnes peset kulmat ensimmäisen kerran käsittelyn jälkeen. Tämän saa tehdä 24 tunnin kuluttua. Kestoväriä pidetään vähintään vähimmäisaika, jotta väri pysyisi kulmissa mahdollisimman pitkään. Meiltä löytyy monia erilaisia sävyvaihtoehtoja, jotka räätälöidään juuri sinun toiveiden mukaan.

Suosittelemme ottamaan palvelun minimissään neljä päivää ennen tärkeää menoa, jotta väri kulmissasi on hieman vaalentunut ensikäsittelystä.


Osa kasvoille laitettavista itseruskettavista aineista reagoi kulmien värjäysaineen kanssa, joten itseruskettavan käyttöä tulee välttää vähintään kaksi päivää ennen värjäystä ja kaksi päivää värjäyksen jälkeen.


Kulmiin, joissa karvan määrä on vähäinen, ei välttämättä saada toivottua tuuheampaa lopputulosta. Mikäli sinua mietityttää palvelun varaaminen, voit lähettää kuvan kulmistasi konsultaatiota varten info.kauneushoitolalinda@gmail.com.


Laminointi uusitaan tyypillisesti 8-12 viikon välein, riippuen omien kulmien kasvusyklistä.


Öljyjen käyttö kulmakarvoissa

Öljyjen säännöllinen käyttö kulmissa tekee kulmaan ns. öljykalvon, jolloin laminointiin vaikuttavat aineet eivät pääse vaikuttamaan yhtä tehokkaasti, ja lopputulos voi jäädä valjuksi. Kulmakarvat reagoivat öljymäisten tuotteiden käyttöön yksilöllisesti. Tietyillä öljyillä ei ole merkittäviä seurauksia, kun taas toisilla pienetkin öljymäärät kulmissa voivat vaikuttaa lopputulokseen voimakkaastikin. Tuoreimman suosituksen mukaan öljypitoisten tuotteiden käyttö kulmissa tulisi lopettaa jo 4-8 viikkoa ennen laminoinnin tekemistä. Öljyä ei myöskään suositella käytettävän huoltovälin aikana.


Esteet kulmien laminoinnille – kontraindikaatiot:

Allergiat

Allergiset reaktiot ovat äärimmäisen harvinaisia. On kuitenkin mahdollista, että kulmakarvojen iho saattaa reagoida laminointi aineisiin punoituksella tai kutinalla. Kosmetiikka-allergisille asiakkaille tulee suorittaa allergiatesti ennen palvelun tekoa. Huom. Virallisen allergiatestin suorittaa vain lääkäri.


Raskaus ja imetys

Kehon hormoonitasapaino muuttuu raskaana ollessa sekä imettäessä ja se vaikuttaa myös karvoitukseen. Jos olet raskaana tai imetät, suosittelemme ottamaan palvelun vasta kun hormoonitoiminta on tasapainottunut, jotta haluttu lopputulos saadaan. On mahdollisuus, ettei kulmat asetu toivotulla tavalla hormoonien takia.


Alopecia

Alopeciaa sairastavalle asiakkaalle ei voida tehdä kulmien laminointi hoitoa.


Sytostaatti- tai sädehoito

Sytostaatti- tai sädehoitopotilaille ei suositella hoitojen aikana laminoinnin tekoa.


Trichotillomania

Trichotillomania eli pakonomaisesta ripsien, hiusten tai kulmakarvojen nyppimisestä kärsivä ihminen. Ei voida tehdä laminointia.


Ikäraja

Ikäraja kulmien laminointiin on 16 vuotta.


Silmätulehdukset

Jos sinulla on silmätulehdus, emme suosittele palvelun ottamista, kun tulehdus on aktiivinen.