HINNASTO

(Sis. ALV 24 %) 12.9.2022 alkaen


PHYT'S LUONNONMUKAISET KASVOHOIDOT

Soin Équilibre Purifiant 70 min. 59 €, 4 x sarjahoito 177 €

Tasapainottava ja puhdistava kasvohoito seka- ja rasvaiselle iholle. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kulmien siistimisen, kuorinnan, tarvittaessa mekaanisen ihonpuhdistuksen, rentouttavan kasvojen ja dekoltee-alueen hieronnan öljyseerumilla, naamion ja hoitovoiteen. Hoitoa ei suositella raskaana olevalle tai imettävälle äidille, johtuen eteeristen öljyjen prosenttuaalisesta määrästä (kamferi).

Aromaclear Soin Pureté Anti-Imperfections 70 min. 69 €, 4 x sarjahoito 207 €

Rasvaisen ja epäpuhtaan ihon tasapainoittava ja tulehduksia ehkäisevä kasvohoito. Tehokas hoito akneiholle. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kulmien siistimisen, kuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen, seerumin, naamion ja hoitovoiteen.

Soin Équilibre Nourissant 70 min. 59 €, 4 x sarjahoito 177 €

Tasapainottava, kosteuttava ja ravitseva kasvohoito normaalille ja kuivalle iholle. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kulmien siistimisen, kuorinnan, tarvittaessa mekaanisen ihonpuhdistuksen, rentouttavan kasvojen ja dekoltee-alueen hieronnan öljyseerumilla, naamion ja hoitovoiteen.

Soin Capyl 70 min. 65 €, 4 x sarjahoito 195 €

Rauhoittava, vahvistava ja vaalentava kasvohoito herkälle, couperoottiselle ja rosacea iholle. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kulmien siistimisen, kuorinnan, hoitoseerumin, rentouttavan kasvojen ja dekoltee-alueen hieronnan öljyseerumilla, naamion ja hoitovoiteen.

Sensi Phyt's Soin Peaux sensibles 70 min. 69 €, 4 x sarjahoito 207 €

Ihoa vahvistava, rauhoittava ja suojaava kasvohoito herkälle, helposti reagoivalla ja kosteusköyhälle iholle. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kulmien siistimisen, rentouttavan kasvojen ja dekoltee-alueen hieronnan öljyseerumilla, naamion, seerumin ja hoitovoiteen.

Reviderm Soin Revitalisant Anti-Pollution 70 min. 65 €, 4 x sarjahoito 195 €

Ihoa kirkastava hoito, joka stimuloi ihon toimintoja, parantaa ihon hapenkulkua, aktivoi verenkiertoa ja virkistää. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kulmien siistimisen, kuorinnan, hoitoseerumin, rentouttavan kasvojen ja decoltee-alueen hieronnan öljyseerumilla, naamion ja hoitovoiteen.

Aromalliance Anti-Âge Soin Multi-Vita 80 min. 79 €, 4 x sarjahoito 237 €

Liftaava ja kiinteyttävä hoito syville juonteille (50+), joka ravitsee ihoa, sekä aktivoi uusien solujen syntyä. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kulmien siistimisen, kuorinnan, stimuloivan seerumin juonteille, bambukeppi-hieronnan kiinteyttävällä seerumilla, rentouttavan hieronnan öljyseerumilla, naamion ja hoitovoiteen.


JALKAHOIDOT

Perusjalkahoito 60 min. 55 €

Hoito sisältää jalkakylvyn, känsien ja kovettumien poiston, kynsien leikkauksen ja viilauksen sekä tarvittaessa ohennuksen, kynsinauhojen siistimisen, raspauksen, kynsien lakkaus lisähinnasta (sis. kynsilakkapullon asiakkaalle), kynsinauhaöljyn ja hoitovoiteen.

Diabeetikon jalkahoito 60 min. 55 €

Hoito sisältää jalkakylvyn, kynsien leikkauksen ja viilauksen sekä tarvittaessa ohennuksen, kynsinauhojen siistimisen, kynsinauhaöljyn, rasvaushieronnan ja omanhoidon ohjauksen. 

Suvijalkahoito 60 min. 55 €

Hoito sisältää yrttijalkakylvyn, känsien ja kovettumien poiston, kynsien leikkauksen ja viilauksen sekä tarvittaessa ohennuksen, kynsinauhojen siistimisen, raspauksen, kynsien lakkaus lisähinnasta (sis. kynsilakkapullon asiakkaalle), kynsinauhaöljyn ja hoitovoiteen.

Jalkahoito hieronnalla 90 min. 69 €

Hoito sisältää jalkakylvyn, känsien ja kovettumien poiston, kynsien leikkauksen ja viilauksen sekä tarvittaessa ohennuksen, kynsinauhojen siistimisen, raspauksen, 30 minuutin jalkahieronnan, kynsien lakkauksen (sis. kynsilakkapullon asiakkaalle), kynsinauhaöljyn ja hoitovoiteen.


PHYT'S LUONNONMUKAINEN KÄSI- JA JALKAHOITO

Phyts Soin Instant Douceur Mains et Pieds käsille 70 min. 49 €

Hoito sisältää pehmentävän kylvyn, kynsien viilauksen, ihoa uudistavan kuorinnan, kynsinauhojen hoidon, rentouttavan hieronnan, ravitsevan naamion ja hoitovoiteen.


Phyts Soin Instant Douceur Mains et Pieds jaloille 70 min. 59 €

Hoito sisältää pehmentävän kylvyn, kynsien leikkauksen ja viilauksen, ihoa uudistavan kuorinnan, kynsinauhojen hoidon, rentouttavan hieronnan, ravitsevan naamion ja hoitovoiteen.HIERONNAT

Kasvohieronta 30 min. 29 €

Klassista hierontaa kasvoille. Asiakas saa valita halutessaan eteerisen öljyn.

Käsihieronta 30 min. 29 €

Klassista hierontaa käsille. Asiakas saa halutessaan valita eteerisen öljyn.

Jalkahieronta 30 min. 29 €

Klassista hierontaa jaloille. Asiakas saa halutessaan valita eteerisen öljyn.

Rentouttava ja aisteja hellivä hierontapaketti 60 min. 55 €

Klassista hierontaa kasvoille, käsille tai jaloille. Asiakas saa valita halutessaan kaksi eteeristä öljyä.


SOKEROINNIT

Ylähuuli tai leuka 10 min. 9 €

Kulmat 10 min. 9 €

Kasvot 30 min. 35 €

Käsivarret 40 min. 29 €

Sääret 40 min. 35 €

Reidet 40 min. 35 €

Kainalot 15 min. 19 €

Selkä 60 min. 45 €

Rinta 60 min. 45 €


SOKEROINTIPAKETIT

Sääret + reidet 80 min. 59 €

Ylähuuli + leuka 20 min. 15 €

Selkä + rinta 120 min. 79 €


RIPSET JA KULMAT

Ripsien ja kulmien kestovärjäyksen ikäraja on 16 vuotta. Ripsien kestotaivutuksen ja kulmien laminoinnin ikäraja on 18 vuotta.

My Lamination Lash Lift 60 min. 59 €

Sisältää ripsien kestotaivutuksen ja ripsien värjäyksen.

My Lamination Brow Lift 60 min. 55 €

Sisältää kulmien laminoinnin, kulmien värjäyksen ja muotoilun.

Ripsien värjäys, kulmien muotoilu ja värjäys 30 min. 28 €

Ripsien värjäys 20 min. 18 €

Kulmien muotoilu ja värjäys 20 min. 18 €

Kulmien muotoilu 10 min. 14 €


LISÄPALVELUT HOITOJEN YHTEYDESSÄ

Kynsien lakkaus 10 min. 9 €

Sisältää kynsilakkapullon omaksi asiakkaalle.

Parafiinihoito käsille tai jaloille 20 min. 19 €

Jalat upotetaan kertakäyttöpussissa olevaan lämpimään parafiiniin ja pussin päälle laitetaan froteehanska. Parafiinin annetaan vaikuttaa 15 minuuttia.