Kestovärjäys

Ripsien kestovärjäys

Ripsien kestovärjäyksellä saadaan ripsiin lisää väriä ja luonnollinen lopputulos. Ripsien kestovärjäys on hyvä vaihtoehto vaaleille ripsille, helpottamaan meikkaamista, ennen lomaa tai paljon liikkuvalle. Kestovärjäyksessä ripset kestovärjätään kestovärillä. Osalla ripsien päät ovat vaaleat, joten kestovärjäys tekee näin ripsiin pidemmän vaikutelman. Ripsien kestovärjäykseen käytetään yleensä intensiivisen mustaa sinimustan sävyä. Väri kestää ripsissä yleensä 3-4 viikkoa, jonka jälkeen hoidon voi uusia.

Huomioitavaa:
Hoitoon kannattaa tulla mieluiten ilman ripsiväriä. Ikäraja kestovärjäyksissä on 16 vuotta. 
 

Kulmien kestovärjäys

Kulmien kestovärjäys antaa kulmiin näyttävyyttä ja tuo kulmien muotoa paremmin esille. Kulmien muotoa voi kestovärjäyksellä tehdä symmetrisemmäksi. Värivaihtoehtoina kulmien värjäykseen on vaaleanruskea, ruskea, harmaa ja musta ja värejä voidaan sekoittaa keskenään. Kestoväri voi tarttua ihoon muutamaksi päiväksi, jolloin väri näyttää aluksi tummemmalta. Väri kestää karvassa yleensä 3-4 viikkoa, jonka jälkeen hoidon voi uusia.

Kulmien kestovärjäykseen sisältyy kulmien muotoilu pinseteillä tai sokeroinnilla. Sokerointi on hellävarainen tapa poistaa karvat juurineen ja erityisen hyvä sekä pinsettejä nopeampi tekniikka silloin, jos karvaa on enemmän poistettavana.

Huomioitavaa:

Ihon voi kuoria kotona kulmien alueelta ennen värjäystä, jotta kestovärjäyksen lopputulos olisi mahdollisimman tasainen. Itseruskettavat tuotteet voivat reagoida kulmien värjäysaineen kanssa, joten itseruskettavan käyttöä tulee välttää kaksi päivää ennen värjäystä ja kaksi päivää värjäyksen jälkeen. Ikäraja kestovärjäyksissä on 16 vuotta.


Kulmien muotoilu pinseteillä

Kulmien kestovärjäykseen sisältyy aina kulmien muotoilun pinseteillä. Pinseteillä saadaan tarkasti siistittyä pois yksittäisiä hajakarvoja. Sokerointiin yhdistetään yleensä myös pinsetit, jotta kulmien linjasta tulee mahdollisimman tarkkarajainen. Pinsetit eivät sovellu hyvin kulmakarvojen alueen puhdistamiseen kaikesta pienestä ihokarvasta.

Kulmien muotoilu sokerilla

Sokeroinnissa pehmeän sokerimassan avulla kulmista saadaan vaivattomasti poistettua kaikki ei toivotut karvat, kuten myös aivan vaaleat ja hennot ihokarvat. Kulmien sokerointia on hyvä silloin, kun sinulla on paljon muotoiltavaa, toivot täysin uutta muotoa kulmakarvoillesi tai haluat saada kulmakarvasi puhtaiksi myös vaaleasta ihokarvasta.