EKOPHARMA BERRIES+Science kasvohoidot


Meillä on kasvohoidoissa käytössä Ekopharma, joka on sertifioitua luonnonkosmetiikkaa Suomesta. Tuotteet syntyvät alusta loppuun Helsingin Herttoniemessä. Biohajoavat raaka-aineet ja energiaa säästävä lähituotanto pitävät Ekopharman hiilijalanjäljen pienenä. Tuotteet pakataan kierrätettäviin, ympäristöä kuormittamattomiin materiaaleihin. Valtaosa pakkauksista on valmistettu 100 % kierrätetystä muovista, merimuovista tai ne ovat biologisesti hajoavia.

Ekopharma on ammattikosmetiikkaa, ja siksi siinä on poikkeuksellinen hoitoteho. Parhaiden tehoaineiden lisäksi tuotteet saavat marjoista kasvikunnan parhaat ravinteet. Tuotteet tuovat iholle kokonaisvaltaista hoitotehoa, sillä myös veden määrä on korvattu osittain tai kokonaan marjauutteilla, marjavesillä tai koivunmahlalla.

Tuotteet valitaan kasvohoidossa aina asiakkaan ihotyypin ja ihon tarpeiden mukaisesti.

Ekopharma kasvohoito 30 min. 49 €

Pikakasvohoito, joka sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion, kosteuttavan kasvoveden ja hoitovoiteet.


Ekopharma kasvohoito 60 min. 79 €

Kasvohoito, joka sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, tarvittaessa ihonpuhdistuksen mekaanisesti, rentouttavan hieronnan, naamion, kosteuttavan kasvoveden ja hoitovoiteet.


Ekopharma kasvohoito 80 min. 89 €

Täydellinen kasvohoito, joka sisältää alkupuhdistuksen, kulmien siistimisen, kuorinnan, tarvittaessa ihonpuhdistuksen mekaanisesti, rentouttavan hieronnan, naamion, kosteuttavan kasvoveden ja hoitovoiteet.